Bractwo Ludów Bałtyckich
Trening odbywa się w każdą niedzielę o 18. Ile można za każdym razem pisać, dzwonić i zapraszać? Dlatego proszę zapamiętajcie drodzy moi tych kilka słów:
-jeżeli nikt nie wspomina o treningu to i tak on jest poinformuję ja lub brat mój (Sarunas) gdy go nie będzie
-poinformujcie przynajmniej dzień wcześniej o obecności lub jej braku wtedy wiadomo na kogo będzie można liczyć i nie czekać na darmo jeśli po raz kolejny nikt nie przyjdzie
-bądźcie punktualni!!! i w pełni sił (wiadomo o co chodzi)
-spotykamy się tam gdzie zawsze (u Sarunasa i Audriusa), a potem żwirownia
No i co najważniejsze! Treningi są dla Was żeby znowu nie wychodziły braki w przygotowaniu na wyjazdach i co za tym idzie zawód.
ps zadbajcie o kondycję
Trening to nie tylko walki kokoszu, jak nie ma transportu to zawsze mozna pobiegac.
Audrius masz racje z tym ze jak do ciebie ja dzwonie lub wysylam esy to brak odpowiedzi lub abonent niedostepny. Wina lezy po obydwu stronach.
@Kokoszu bierzesz to co obie potrzebne resztą nie musisz się przejmować jak komuś czegoś brakuje to leży w jego interesie żeby wcześniej o do zadbać i ewentualnie przyjść przed treningiem wziąć co potrzebne. indywidualny sprzęt to już chyba każdy sam da radę sobie przynieść w końcu trzeba przyzwyczajać się do niego i do jego wagi.
@Arvydasie zawsze staram się odpowiadać tylko nie zawsze mam coś na koncie i zdarza się też telefonu zapomnieć, ale mniejsza o to.
Wracając do sedna zaszła zmiana dotycząca treningów:
-otóż od 30.08 bieżącego roku trening zostaje przeniesiony na godzinę 14 bo niestety dni robią się krótsze
-zmienia się także miejsce, spotykamy się przy cmentarzu, koło lasu, na przystanku MPK w razie pytań tym razem telefon mam przy sobie więc nie będzie problemu
wygadany chłop
Trenujecie jeszcze ze sprzętem?
Wyczyściłem swój ekwipunek i pozbierałem, chętnie bym sobie raz w tygodniu poruszał na świeżym powietrzu, jeśli można dołączyć do treningów to czekam na odpowiedź.
Nie wiem jak tam reszta ja coś tam działam trochę w innej konwencji może, ale zawsze do przodu. Poza tym nie mam już ochoty każdego zapraszać na treningi, namawiać itd skoro przyjdą dwie osoby bez żadnego sprzętu...